sandra obstfeldKapsalon Sandra Obstfeld bevindt in het leukste deel van stad, NIjmegen-Oost. Hier zijn allerlei trendy winkels, cafeetjes en restaurants. Parkeergelegenheid voor de deur en rondom tegen een aantrekkelijk tarief. De salon is eigentijds ingericht en de etalage wordt een aantal maal per jaar opnieuw ingericht en vormgegeven door Jeannette Vos. In de salon is airconditioning dus er heerst altijd een heelijke temperatuur!

Sandra

Geboren in Amsterdam en grotendeels opgegroeid in Nijmegen ben ik als 16 jarig meisje begonnen met mijn opleiding aan de kappersschool. Dit betekende dat ik in een leertraject bij diverse salons aan de slag ging. Daar leerde ik niet alleen goed knippen met moderne technieken maar heb ik mij ook in het haar-kleuren gespecialiseerd. Daarnaast bekwaamde ik mij in het observeren en het geven van stijladvies. Als gediplomeerd kapster ben ik werkzaam geweest bij Cosmo in Nijmegen, in een salon in Arnhem en zelfs een periode in New York, om weer terug te keren in Nijmegen als bedrijfsleidster van de salon van Bob K├Âlling. 

In 1992 ben ik gestart met mijn eigen salon in het pand aan de Stikke Hezelstraat. In december 2012 verhuist mijn salon naar de Daalseweg in Nijmegen-Oost.

salon 01 salon 02 salon 03 salon 04 salon 05